Oplysninger om proformen 495 pi løbebånd

Pro-Form 495 PI er en hjemmebane, foldet løbebånd, der blev fremstillet til Sears af Icon Health and Fitness i 2006. Du finder ikke længere 495 PI som en ny model i butikker, men du kan finde brugte modeller til salg. Denne Pro-Form løbebånd tilbyder ikke mange fancy features, og avancerede løbere kan finde tophastigheden og hældningen mangler, men 495 PI tilbyder nok funktioner til et grundlæggende løb eller gå-fitness-program.

Lav et løb på det

Pro-Form anbefaler at oprette 495 PI-løbebåndet på en plan overflade med mindst 8 fods afstand bag maskinen og 2 fods clearance på hver side. Sæt enheden i en stikkontakt med en stikkontakt. Før du starter løbebåndet, skal du lægge sikkerhedsklipset på dit tøj. Med klemmen på plads, hvis du falder eller mister din fod, stopper båndet. Når du ikke bruger 495 PI, kan du folde det lodret, så det tager mindre plads. Før du folder maskinen, skal du sørge for, at hældningen er på det laveste niveau. Løft den løbende platform og fastgør låsemekanismen for at holde platformen på plads. For at bevæge løbebåndet vipper det på hjulene og ruller det til det ønskede sted.

På flugt

Pro-Form 495 PI har en maksimal brugervægt på 250 pund. Denne løbebånd er i stand til hastigheder op til 10 mph og en hældning op til 10 procent. Juster hastigheden i trin på 0,1 km / t ved at trykke på piletasterne op eller ned på konsollen. Hvis du holder en piletast nede, justerer hastigheden hurtigere i trin på 0,5 mph. Konsollen har også 10 hurtige indstillede hastighedsknapper. Tryk på en af ​​disse knapper for hurtigt at justere hastighedsindstillingen. Tryk på pil op eller ned for at justere hældningen i intervaller på 0,5 procent.

Kør cirkler rundt

Pro-Form 495 PI har en elektronisk konsol med en lille digital skærm, som giver en række feedback under din træning. Øverst til højre på displayet er en oval, som visuelt repræsenterer et 1/4-mile spor. Når du går eller løber, lyser segmenterne op for at vise din fremgang visuelt. Displayet viser også den forløbet tid, afstanden, den aktuelle hastighed, hældningen og omtrentlige kalorier, der er brændt. For at måle din hjertefrekvens, tag sølv sensorerne på håndgrebene foran konsollen. Efter 10 til 15 sekunder vises din puls. Hold ikke sensorerne i hele træningens varighed. Kør eller gå naturligt med dine arme ved dine sider. Pro-Form anbefaler, at du står på fodskinnerne, når du kontrollerer din puls.

Kør et stramt skib

Du bør udføre grundlæggende vedligeholdelse på din maskine for at holde det kørende. Hvis bæltet sænker, glider eller er centreret, skal du justere baghjulsboltene på bagpladen. Hvis konsollen ikke vises korrekt, indeholder håndbogen oplysninger om, hvordan man justerer reed-knappen. Pro-Form 495 PI-bæltet er forsmurt på fabrikken. ProForm advarer mod at anvende silikone eller et hvilket som helst andet stof på gangbæltet, da det kan beskadige bæltet.