Store muskler anvendt i ben forlængelse

Når de udføres korrekt, kan de siddende benforlængelser virkelig gøre definitionen på forsiden af ​​låret pop. Korrekt opsætning, styret bevægelse og den rigtige vægtmængde er nøglen til at få den største fordel, mens du placerer den mindste belastning på dine knæ. Musklerne involveret i benforlængelser er din quadriceps gruppe.

The Quadriceps

Din quadriceps er en kraftfuld gruppe af fire muskler, der også er ansvarlige for hip flexion. Når du sidder, er hoftebøjlerne neutraliseret, og quadsne arbejder for at rette eller udvide dit knæ. The rectus femoris og vastus intermedialis løber ned i midten af ​​låret, den enorme lateralis løber langs den ydre del, og vastus medialis er mod den indre del af quadricepsen. Under benforlængelser arbejder alle fire muskler sammen for at bringe knæet fra en bøjet vinkel til den anatomiske position.

Vastus Medialis

The vastus medialis er den næststørste del af quadriceps musklerne. Selv om det ser ud til at forblive forbundet med vastus lateralis i hele lårets længde, bifurceres det faktisk i midten ved udseendet af en anden mindre muskel. Det betyder, at du kan ændre din form under benforlængelser, så storus medialis gør størstedelen af ​​arbejdet. Drej dine hofter så tæerne peger indad, når du hæver dine ben. Dette skaber en defineret dråbeform, der springer til et punkt på lårets inderside.

Vastus Lateralis

For at lægge større vægt på din vastus lateralis, drej dine hofter udad, så tæerne peger lidt på ydersiden, når du hæver vægten. Dette vil udvikle definition og få den afrundede masse af muskler over knæet, der betegner superlative lår. For bedre bilateral udvikling, prøv at arbejde et ben ad gangen, så din dominerende ben ikke gør mere arbejde.

Rectus Femoris og Vastus Intermedialis

Muskler arbejder i grupper for at få arbejdet gjort. Mens du ændrer vinklen på dig, kan løftet skifte belastningen for at understrege vastus medialis eller lateralis, også din rectus femoris og vastus intermedialis deltager. Brug af dine benmuskler på måder, der efterligner funktionelle daglige aktiviteter, er vigtigt for at opretholde fælles sundhed og stabilitet. Størstedelen af ​​dine benforlængelser skal udføres med hofterne i neutral justering, så tæerne peger mod loftet øverst på din elevator.

De øvre og mellemste trapezius muskler fungerer som stabilisator muskler, når du udfører benforlængelser. Trapezius er en stor trekantet muskelgruppe, der starter ved din nakke og skaber en kappeagtig dækning over din øvre og mellemste ryg, før du springer ned ad ryggen. Stabilisator muskler bevæger sig ikke som agonist og antagonist muskler gør under træning. I stedet hjælper de resten af ​​kroppen til at forblive afslappet og absorbere chok, så de primære muskler kan gøre det nødvendige arbejde for at udføre handlingen. Trapezius muskler stabiliserer din torso og hofter, så dine lår kan løfte og sænke under benforlængelser.

stabilisatorer